GEEN vertrouwen in de toekomst.

Het kabinet dat er aan komt heeft zijn mond vol over de gewone man. Dat blijken mensen, mannen en vrouwen te zijn, die verdienen, een knappe baan hebben of mensen met een eigen zaak. Volgens het regeerACCOORD gaan zij er op vooruit. Uit de verhoging van de BTW worden een paar miljard voor de nog rijkeren bekostigd.

Helaas wij die al BLUT zijn zien alleen maar verhogingen van onze kosten. Frie procent meer BTW is zelfs met onze uitkering 20 tot 30 euro per maand. Nu de eigen bijdrage gelijk blijft, gaat de premie omhoog, er komt meer belasting op energie, na de invoering ook te schatten op € 20.- per mand.

Toch worden de uitkeringen niet met die bedragen verhoogd, terwijl we nu al niet rond kunnen komen. Voor naar schatting 4 miljoen mensen – hele gewone mensen – pakt dit accoord verkeerd uit. Voor ons geen vertrouwen in de toekomst. Voor ons is ongemerkt de klassenstrijd al begonnen: de GROTEN  storten zich op de kleintjes. Om hun te vermorzelen, te pletten, uit te zuigen en hun weerstand te breken.  Nu wij in het hele regeeraccoord vergeten zijn, moeten we laten merken dat we er nog zijn. Advies: met de a.s. gemeenteraads verkiezingen niet op de regeringspartijen stemmen. Tegelijk moeten de de z.g.n. linkse partijen er aan herinneren, dat hun sociale paragrafen totaal onvoldoende zijn.    (St. BLUT)